Professionele speeltoestellen

Professionele speeltoestellen dragen bij aan de ontwikkeling en het welbevinden van kinderen. Als er iets is dat kinderen sterker en socialer maakt, dan is het spelen, rennen, klimmen en klauteren
speelmogelijkheden voor iedere plek

Professionele speeltoestellen voor schoolpleinen en speeltuinen

Wanneer kinderen minimaal een uur per dag buitenspelen, helpt dat overgewicht te voorkomen en het stressniveau te verlagen. Daarom dragen professionele speeltoestellen tevens bij aan de algehele gezondheid van kinderen. Hercules Speeltoestellen is een speeltoestellenleverancier die speelruimte waar alle kinderen langer en vaker plezier beleven op de voorgrond plaatst. Wanneer ze buitenspelen, verleggen ze immers hun grenzen en gaan ze op avontuur.

 
 
de voordelen van onze speeltoestellen

Betaalbare en professionele speeltoestellen

Als leverancier van gecertificeerde speeltoestellen weten wij precies hoe we kinderen in alle leeftijdscategorieën tot spel kunnen verleiden met buiten-speeltoestellen, sporttoestellen en SpeelPrikkels. De professionele speeltoestellen uit ons assortiment variëren van professionele schommels, speelcombinaties en klimtoestellen tot duikelrekken en glijbanen. Deze speeltoestellen zijn duurzaam, educatief, vrolijk én betaalbaar. Vanzelfsprekend hebben wij de veiligheidseisen van speeltoestellen hoog in het vaandel staan. Alle speeltoestellen zijn gekeurd, gecertificeerd en honderd procent veilig. Zoals u van een eigentijdse speeltoestellenleverancier mag verwachten, helpen we u ook graag bij het onderhoud en inrichten van schoolpleinen en andere speelplekken.

Van professionele schommels en glijbanen tot klimtoestellen en duikelrekken

Speeltoestellen op het schoolplein dragen in belangrijke mate bij aan een gezonde schoolomgeving. Op deze plek kunnen bewegingsvaardigheden worden bevorderd en daarom zijn speeltoestellen bij de school een randvoorwaarde voor een actieve schooldag. Niet voor niets zijn we bij Hercules Speeltoestellen in de afgelopen jaren betrokken geweest bij de herinrichting van honderden schoolpleinen met behulp van onze schoolplein-toestellen.

 

Waaraan herkent u onze professionele speeltoestellen?

  • Hoogwaardig en zeer voordelig;
  • Gemaakt van onderhoudsarme, duurzame en veilige materialen;
  • Bestand tegen slijtage, rot, UV-straling en veranderende weersomstandigheden;
  • Veilige, gekeurde en gecertificeerde SpeelPrikkels, sporttoestellen en speeltoestellen;
  • Professionele schommels, klimtoestellen, glijbanen, kabelbanen, duikelrekken en speelcombinaties;
  • Duurzame houtsoorten met het FSC®-keurmerk;
  • Voor kinderen in alle leeftijdscategorieën;
  • Dragen bij aan mooie en uitdagende speelplekken;
  • Gecertificeerde speeltoestellen die geschikt zijn voor kinderopvang, onderwijs, openbare ruimte, recreatie en horeca.

Compleet assortiment professionele speeltoestellen

Als leverancier van professionele speeltoestellen staan onze zintuigen voortdurend op scherp om een compleet en gevarieerd assortiment samen te stellen. Onze speeltoestellen, SpeelPrikkels en sporttoestellen, helpen kinderen om al hun doelen te bereiken. Ongeacht of de professionele speeltoestellen worden geplaatst in de speeltuin in de openbare ruimte, in de speeltuin van een recreatiebedrijf, bij een zorginstelling of op het schoolplein. Wij zijn een speeltoestellenleverancier die speelruimte in co-creatie ontwerpt en creëert. Ook kunnen wij u ontzorgen in het totale proces dat komt kijken bij het aanleggen van speelplekken met gecertificeerde speeltoestellen.

Professionele speeltoestellen kopen bij Hercules Speeltoestellen

Bent u op zoek naar professionele speeltoestellen – zoals een professionele schommel, speelcombinatie, klimtoestel, kabelbaan, duikelrek of glijbaan – om een vrolijke en uitdagende speelplek in te richten op uw schoolplein, in de openbare ruimte of in de speeltuin van uw recreatiebedrijf? De specialisten van Hercules Speeltoestellen gaan graag met u in gesprek om tot het beste ontwerp te komen, compleet met een offerte op maat.

professioneel én veilig

Veiligheidseisen van speeltoestellen staan voorop

In de basis stellen we de wensen van de opdrachtgever centraal. Als gerenommeerde leverancier van professionele speeltoestellen vinden we het echter nog belangrijker om de kinderen zelf naar hun inbreng te vragen. Op die manier verleiden we hen op de best mogelijke manier om te spelen en zich te ontwikkelen met onze speeltoestellen. Professioneel, creatief en flexibel zijn enkele kernwaarden van onze werkwijze. Zo kunt u het verschil maken met een uitgebalanceerde speelplek die voldoet aan alle veiligheidseisen.

Speeltoestellen zoals een professionele schommel, klimtoestel, speelcombinatie, glijbaan of duikelrek, die worden vervaardigd van duurzame, slijtvaste en weerbestendige materialen gaan niet alleen lang mee, maar garanderen ook de veiligheid van de kinderen die erop spelen.

Veilige, duurzame en gecertificeerde speeltoestellen

De materialen van de professionele speeltoestellen uit ons assortiment zijn bestand tegen rot, slijtage, veranderende weersomstandigheden en UV-straling, en variëren van HPL- of HDPE-kunststof en hout met het FSC®-keurmerk tot RVS-onderdelen. De speeltoestellen zijn dus niet alleen professioneel, maar garanderen ook veiligheid, duurzaamheid en eindeloos veel speelplezier.

Bent u op zoek naar professionele speeltoestellen om een vrolijke en uitdagende speelplek in te richten op uw schoolplein, in de openbare ruimte of in de speeltuin van uw recreatiebedrijf? De specialisten van Hercules Speeltoestellen gaan graag met u in gesprek om tot het beste ontwerp te komen, compleet met een offerte op maat.

Een aantal uitgelichte speeltoestellen

Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Robinia hout
Leeftijd: 2 – 
14 jaar
Valhoogte: 59 cm

Afmetingen (LxBxH):

990

x

700

x

220

cm

Benodigde oppervlakte: 990×700 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 4 – 
14 jaar
Valhoogte: 270 cm

Afmetingen (LxBxH):

2060

x

2002

x

900

cm

Benodigde oppervlakte: 2403×2374 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 4 – 
14 jaar
Valhoogte: 270 cm

Afmetingen (LxBxH):

1465

x

1464

x

900

cm

Benodigde oppervlakte: 1841×1786 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 210 cm

Afmetingen (LxBxH):

1165

x

915

x

410

cm

Benodigde oppervlakte: 1498×1212 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Robinia hout
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 150 cm

Afmetingen (LxBxH):

843

x

554

x

462

cm

Benodigde oppervlakte: 1143×891 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Rvs
Leeftijd: 5 – 
14 jaar
Valhoogte: 210 cm

Afmetingen (LxBxH):

1530

x

1084

x

371

cm

Benodigde oppervlakte: 1921×1390 cm
voor inspiratie

Meest recent afgeronde projecten

We hebben recent al vele projecten mogen afronden in het onderwijs, in de horeca en recreatie, voor gemeentes, voor het schoolplein en zorginstellingen en kinderopvang. 

Doe je inspiratie op! Bekijk al onze projecten of onze collectie voor alle speeltoestellen!

Wensenlijst delen
Bewaar en deel je wensenlijst met een link of email. Kopieer de link om deze bijvoorbeeld te delen via whatsapp
Terug Wensenlijst delen
Je wensenlijst is opgeslagen. Je kunt deze via email delen of de link kopiëren voor later gebruik.
Je wensenlijst e-mail is succesvol verzonden

Maak een afspraak