Over ons

Hercules biedt een breed assortiment producten voor o.a. scholen, kinderdagverblijven, campings en de openbare ruimte. Centraal staat voor ons de behoefte van onze opdrachtgever en voor het kind.
Video afspelen
specialisten op speelgebied

Buitenspelen, daarmee verleg je grenzen…

En juist daarom zetten we plezier centraal! Met uitdagingen van allerlei mobiele devices en andere vormen van ontmoeten zijn wij erop gebrand nóg uitdagendere speelruimte te creëren. Alleen met een grensverleggende buitenruimte lukt het om de jeugd buiten in beweging te krijgen én te houden. Adviseren en realiseren is ons vakgebied.

Hercules biedt een breed assortiment producten voor o.a. scholen, kinderdagverblijven, campings en de openbare ruimte. Centraal staat voor ons de behoefte van onze opdrachtgever en voor het kind. Met een enorm assortiment en scherpe prijsstelling bieden we meer speelwaarde voor hetzelfde budget.

waarom kiezen voor hercules

Goede kwaliteit en veel voordelen

Het meest voordelige assortiment professionele speeltoestellen, sporttoestellen en SpeelPrikkels
Geschikt voor de openbare ruimte, onderwijs, kinderopvang, speeltuin vereniging, recreatie en horeca
Wij ontzorgen in het
proces van ontwerp tot
en met de aanleg van ieder speeltoestel
Ons serviceteam staat altijd klaar om uw speelruimte veilig te houden
Wij zijn sterk in turnkey-projecten waarbij we onze klant maximaal ontzorgen
Uitgebalanceerde speelruimte draagt bij aan de ontwikkeling van het spelende kind
eendracht maakt krachtig

Van behoefte tot realisatie

Om onze klanten te verrassen nemen wij graag het voortouw van participatie tot en met de realisatie. We zijn sterk in totaalprojecten waarbij wij onze opdrachtgever zo optimaal ontzorgen en waar we co-creatie als een essentieel component zien voor succes. Ook na de oplevering staan onze mensen klaar om de speelplek te onderhouden wanneer nodig.

Speelplekken zijn meer dan een verzameling speeltoestellen. Een juiste balans tussen grijs, groen en grensverleggende speelobjecten zorgt dat er altijd en door iedereen optimaal gespeeld kan worden. Meer bewegen en de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden van het kind is hierbij een ongekend belangrijk punt van aandacht.

Projecten Gerealiseerd
0 +
Voordeliger
0 %
verschillende speeltoestellen
0 +
Wij werken vanuit een succesgedreven instelling

Recente projecten

Niet het aantal verkochte buiten speeltoestellen is wat telt. Wij zijn echter van mening dat een uitgebalanceerde speelplek die netjes is opgeleverd het verschil maakt. Wat wij doen, doen we vanuit een passie voor ons vak waarmee we onze klanten positief verrassen met ieder speeltoestel uit ons gevarieerde assortiment.  

Nederlandse Importeur VinciPlay

Hercules Speeltoestellen is de Nederlandse importeur van VinciPlay speel- en sporttoestellen. Meer toestel met hetzelfde budget. Dit is de belofte die we doen! Speelruimte die onderhoudsarm, uitdagend en veilig is, vraagt om oerdegelijke kwaliteit en een eenduidige visie. Door nagenoeg alles onder één dak te produceren, robotisering te omarmen en efficiënt te werken is de prijs-kwaliteitverhouding van VinciPlay ongekend goed. Met hetzelfde budget is er dus een aantrekkelijkere speel- of sportplek te realiseren. Een enorme diversiteit aan productlijnen en materialen geeft ons de ruimte om voor elke leeftijdscategorie en binnen iedere omgeving een uitdagende beweegplek te ontwerpen. Alle toestellen zijn gecertificeerd volgens de geldende NEN-normen en worden door ons vakkundig gemonteerd en geplaatst.

ook bij ons heel normaal

Samen met jou het beste resultaat

Video afspelen

1. Samen naar het beste ontwerp

Het betrekken van kinderen bij de ontwikkeling van de buitenruimte vinden wij essentieel. Maar vooraf moeten wel de kaders van onze opdrachtgever duidelijk zijn. Participatie vinden wij een groot goed en hierin nemen wij ook graag het voortouw. We gaan zelfs zo ver dat we speelplekken samen met buurtbewoners of betrokken ouders van een school realiseren.

2. Geen verrassingen achteraf

Met enorme gedrevenheid en een flinke dosis enthousiasme proberen we iedere dag de klantverwachting te overtreffen. Door vooraf tijd te nemen voor onze klant, ieder ontwerp, en nauwkeurig te calculeren voorkomen we teleurstellingen, bevorderen we kwaliteit en bouwen wij verder aan onze relatie.

3. Bespaar gemiddeld 20-25%

Robuust, duurzaam en divers is ons professionele productassortiment met een prijsstelling die gemiddeld wel 20-25% lager ligt dan de concurrentie zonder dat we op kwaliteit bezuinigen.

Bedrijfsgegevens

Postadres

De Buurt 58, 1606 AH Venhuizen

Bezoekadres

Zwaagdijk 247a, 1684 NH Zwaagdijk

+31 (0)228 543423

Contactpersonen

Neem direct contact op met onze adviseurs

Wensenlijst delen
Bewaar en deel je wensenlijst met een link of email. Kopieer de link om deze bijvoorbeeld te delen via whatsapp
Terug Wensenlijst delen
Je wensenlijst is opgeslagen. Je kunt deze via email delen of de link kopiëren voor later gebruik.
Je wensenlijst e-mail is succesvol verzonden

Maak een afspraak