De kabelbaan is in iedere speeltuin altijd bezet.

Een kabelbaan is in de speeltuin een van de meest populaire speeltoestellen en is voortdurend bezet. Kleintjes staan er vaak vol verwondering bij te kijken en kunnen niet wachten tot ook zij oud genoeg zijn om een ritje te maken op de kabelbaan.
veelzijdig en eindig veel plezier

Een kabelbaan in de speeltuin is plezier voor jong en oud

Dit speeltoestel is ook onder oudere kinderen en volwassenen zeer geliefd. Mag deze klassieker met verschillende spelfuncties die geschikt is voor bijna alle leeftijden daarom ook niet ontbreken in uw speeltuin? Voor een kabelbaan die aantrekkingskracht heeft op jong en oud bent u bij Hercules Speeltoestellen aan het juiste adres! U hebt bij ons de keuze uit enkele en dubbele kabelbanen, inclusief een startplatform van het merk VinciPlay. Wilt u een kabelbaan kopen? Wij ontzorgen u ook met de installatie van dit geliefde speeltoestel.

Kabelbaan hout enkel

Kabelbaan staal enkel

Kabelbaan hout dubbel

Kabelbaan staal dubbel

waarom hercules

Wat maakt een kabelbaan in uw speeltuin tot het ideale speeltoestel?

  • Geschikt voor kinderen van 5 – 14 jaar;
  • Keuze uit kabelbanen met enkele of dubbele staanders;
  • Leverbaar in diverse lengtes;
  • Kabelbanen inclusief startplatform en metaalfundatie;
  • Met een houtlook of multicolor-uitstraling;
  • Stalen staanders;
  • Van het vooraanstaande merk VinciPlay.

Hoe draagt een kabelbaan in de speeltuin bij aan de ontwikkeling van kinderen?

Met een kabelbaan in de speeltuin zorgt u voor eindeloos veel speelplezier. Door met lef en durf van een uitdagende hoogte naar beneden te roetsjen, overbruggen kinderen met hoge snelheid een grote afstand. Deze leuke ritjes gaan nooit vervelen! Daarnaast draagt u bij aan de ontwikkeling van de kinderen met een kabelbaan. Dit speeltoestel vraagt immers ook om sociale vaardigheden. Iedereen moet op z’n beurt wachten en ook moet het zitje weer naar de eerstvolgende worden  teruggebracht. Het vraagt ook om een grote mate van samenwerking om met z’n tweeën tegelijk naar beneden te gaan. Kortom, een kabelbaan in de speeltuin is de investering dubbel en dwars waard.

Een veilige kabelbaan voor de speeltuin die voldoet aan alle eisen

Net als al onze andere speeltoestellen voor de speeltuin, voldoet een kabelbaan uit ons assortiment aan alle Europese normen voor professionele speeltoestellen. Iedere kabelbaan is een gecertificeerd speeltoestel dat wordt gemaakt van robuuste materialen. Er bevindt zich bijvoorbeeld een dikke staalkabel tussen de stevige staanders. Het rubberen EPDM-zitje is bevestigd aan een solide rvs ketting. Op elke kabelbaan in de speeltuin komen kinderen komen rustig en op tijd tot stilstand dankzij de werking van de spiraalrem, die bestaat uit een roestvrij stalen veer met een rubberen remblok.

 

Een kabelbaan kopen bij Hercules Speeltoestellen betekent dat u bent verzekerd van een veilig en duurzaam speeltoestel, maar ook van goed advies op het gebied van onderhoud. Wij adviseren u bij een kabelbaan bijvoorbeeld om de katrol geregeld te controleren. Dit is namelijk een onderdeel dat aan slijtage onderhevig is en daarom regelmatig moet worden gesmeerd.

Op elke kabelbaan in de speeltuin komen kinderen

Een kabelbaan kopen voor de recreatiebranche of de openbare ruimte

Bent u ondernemer in de recreatiebranche? Dan wilt u uw jonge gasten natuurlijk ook veel plezier laten beleven. Daarom is de kabelbaan uitermate geschikt om in uw speeltuin te plaatsen. Bovendien is het een speeltoestel dat niet alle kinderen dagelijks tegenkomen. Ook als u een speelplek in de openbare ruimte wilt inrichten met een uitdagend speeltoestel, creëert u een kabelbaan een ultiem avontuurlijk karakter. Omdat een kabelbaan een bewegend voorwerp is en veel ruimte inneemt, wil dit niet direct zeggen dat een kabelbaan niet op een schoolplein kan worden geplaatst. Bepaalde plekken zijn er soms wel voor geschikt, zoals een groene strook op of naast het schoolplein.

Een Kabelbaan in de Speeltuin?

Wilt u een kabelbaan kopen voor de speelplek van uw horecabedrijf, in een speeltuin in de openbare ruimte of op het schoolplein? Bij Hercules Speeltoestellen denken we graag met u mee! Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om tot de beste én betaalbare keuze te komen, inclusief een offerte op maat.

Wilt u bij uw school, recreatie of horecaonderneming of in de openbare ruimte een speelplek of schoolplein inrichten met een veilig en uitdagend klimtoestel? Bij Hercules Speeltoestellen gaan we graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen.

Een aantal uitgelichte speeltoestellen

Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 6 – 
14 jaar
Valhoogte: 59 cm

Afmetingen (LxBxH):

46

x

387

x

310

cm

Benodigde oppervlakte: 726×400 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 130 cm

Afmetingen (LxBxH):

221

x

199

x

242

cm

Benodigde oppervlakte: 840×814 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 1 – 
14 jaar
Valhoogte: 130 cm

Afmetingen (LxBxH):

638

x

606

x

239

cm

Benodigde oppervlakte: 1304×1257 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Robinia hout
Leeftijd: 5 – 
14 jaar

Afmetingen (LxBxH):

2430

x

298

x

395

cm

Benodigde oppervlakte: 2195×622 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Robinia hout
Leeftijd: 1 – 
99 jaar
Valhoogte: 130 cm

Afmetingen (LxBxH):

540

x

370

x

275

cm

Benodigde oppervlakte: 772×175 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 5 – 
14 jaar
Valhoogte: 140 cm

Afmetingen (LxBxH):

2255

x

326

x

346

cm

Benodigde oppervlakte: 2359×402 cm
voor inspiratie

Meest recent afgeronde projecten

We hebben recent al vele projecten mogen afronden in het onderwijs, in de horeca en recreatie, voor gemeentes, voor het schoolplein en zorginstellingen en kinderopvang. 

Doe je inspiratie op! Bekijk al onze projecten of onze collectie voor alle speeltoestellen!

Wensenlijst delen
Bewaar en deel je wensenlijst met een link of email. Kopieer de link om deze bijvoorbeeld te delen via whatsapp
Terug Wensenlijst delen
Je wensenlijst is opgeslagen. Je kunt deze via email delen of de link kopiëren voor later gebruik.
Je wensenlijst e-mail is succesvol verzonden

Maak een afspraak