Speeltoestellen op de kinderopvang voor eindeloos veel plezier

Op de kinderopvang zijn speeltoestellen onmisbaar om jonge kinderen in hun algehele ontwikkeling te stimuleren. Buitenspelen draagt immers in grote mate bij aan hun cognitieve en fysieke ontwikkeling. Juist op een KDV, BSO, kinderopvang, peuterspeelzaal, naschoolse opvang of voorschoolse opvang, hebben kinderen de mogelijkheid om hun motoriek en fantasie spelenderwijs te ontwikkelen door op uitdagende speeltoestellen voor de kinderopvang te spelen.
veelzijdig en eindig veel plezier

Stimuleer een actieve dag met een speeltoestel op de kinderopvang

Als het schoolplein of de speelplek goed en veilig is ingericht, biedt het dé plek waar de sociale, emotionele en motorische vaardigheden en de individuele ontwikkeling van kinderen kan worden gestimuleerd met speeltoestellen voor de kinderopvang. Binnen een goed ontwerp voor een speelplek biedt ons assortiment speeltoestellen en SpeelPrikkels oneindig veel mogelijkheden om de actieve dag te stimuleren, bewegingsvaardigheden te ontwikkelen en vooral veel plezier te beleven!

waarom hercules

Welke speeltoestellen voor de kinderopvang vindt u in ons assortiment?

  • Zand- waterspellen;
  • Flexibele rubber zandbakranden;
  • Schommels;
  • Glijbanen;
  • Duikelstangen;
  • Klimrekken;
  • Speelhuisjes;
  • Elementen om op te balanceren;
  • Verkeerspleinen;
  • Belijning en PleinMarkering voor pleinspelen.

Het ontwerp voor een leuke speelplek met speeltoestellen voor de kinderopvang

In de afgelopen jaren zijn we bij Hercules Speeltoestellen betrokken geweest bij de (her)inrichting van honderden speelplekken, waarbij de veiligheid van ieder speeltoestel voor de kinderopvang voorop staat. Maar zoals u van een vooraanstaande specialist in professionele speeltoestellen mag verwachten, hebben we ook altijd oog voor een leuke speelplek vol uitdaging en manipulatieve elementen waarmee kinderen nooit uitgespeeld raken. Met zowel een speeltoestel binnen een kinderdagverblijf, een basisschool als een openbare ruimte leveren en installeren wij doelgroepspecifieke producten met verschillende speelfuncties, zoals: klimrekken, duikelstangen, schommels, zand- waterspellen, flexibele rubber zandbakranden en elementen om op te balanceren.

Ook een schommel, speelhuisje of glijbaan op de kinderopvang behoort tot de mogelijkheden. Verder brengen wij vrolijke belijning en PleinMarkering voor pleinspelen en educatieve verkeerspleinen aan. Wij gaan graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp van uw plein te komen en doen hiervoor graag een ontwerpvoorstel.

Speeltoestellen voor de kinderopvang van een hoogwaardige kwaliteit

Natuurlijk moet een speelplek niet alleen uitdagend en spannend zijn, maar ook zo veel mogelijk onderhoudsarm. Daarom is ook de hoogwaardige kwaliteit een belangrijk aspect bij de inrichting van een speelplek met speeltoestellen voor de kinderopvang. Omdat ieder speeltoestel voor de kinderopvang vandalismebestendig is, heeft u hier nagenoeg geen omkijken naar. Ook voor het inrichten van een natuurlijke speelplein geloven wij in de samenhang tussen ‘groen en grijs’ waardoor het oorspronkelijke ontwerp na jaren nog overeind staat. Vanzelfsprekend voldoen onze professionele speeltoestellen en SpeelPrikkels aan de laatste normen en worden ze vakkundig geïnstalleerd door onze eigen installatieploegen. Op de materialenpagina is terug te zien hoe onze speeltoestellen voor de kinderopvang zijn opgebouwd.

klimmen klauteren

Een uitdagend speeltoestel voor de kinderopvang kopen

Wilt u het plein van uw BSO, KDV of peuterspeelzaal, inrichten met uitdagende en onderhoudsarme speeltoestellen voor de kinderopvang die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van jonge kinderen? Bij Hercules Speeltoestellen gaan we graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen, compleet met een offerte op maat.

Wilt u bij uw school, recreatie of horecaonderneming of in de openbare ruimte een speelplek of schoolplein inrichten met een veilig en uitdagend klimtoestel? Bij Hercules Speeltoestellen gaan we graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen.

Een aantal uitgelichte speeltoestellen

Fabrikant: Speelprikkels
Materiaal: Kunststof

Afmetingen (LxBxH):

115

x

15

x

30

cm

Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 3 – 
12 jaar
Valhoogte: 90 cm

Afmetingen (LxBxH):

346

x

268

x

202

cm

Benodigde oppervlakte: 646×618 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 1 – 
3 jaar
Valhoogte: 99 cm

Afmetingen (LxBxH):

36

x

153

x

179

cm

Benodigde oppervlakte: 650×175 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 120 cm

Afmetingen (LxBxH):

345

x

361

x

321

cm

Benodigde oppervlakte: 695×661 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 1 – 
8 jaar
Valhoogte: 59 cm

Afmetingen (LxBxH):

349

x

166

x

206

cm

Benodigde oppervlakte: 649×466 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 150 cm

Afmetingen (LxBxH):

302

x

8

x

165

cm

Benodigde oppervlakte: 602×308 cm
voor inspiratie

Meest recent afgeronde projecten

We hebben recent al vele projecten mogen afronden in het onderwijs, in de horeca en recreatie, voor gemeentes, voor het schoolplein en zorginstellingen en kinderopvang. 

Doe je inspiratie op! Bekijk al onze projecten of onze collectie voor alle speeltoestellen!

Wensenlijst delen
Bewaar en deel je wensenlijst met een link of email. Kopieer de link om deze bijvoorbeeld te delen via whatsapp
Terug Wensenlijst delen
Je wensenlijst is opgeslagen. Je kunt deze via email delen of de link kopiëren voor later gebruik.
Je wensenlijst e-mail is succesvol verzonden

Maak een afspraak