Houten speeltoestellen voor een avontuurlijke speelplek

Bij Hercules Speeltoestellen vindt u een betaalbaar en hoogwaardig assortiment houten speeltoestellen dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Zoals u van een specialist op het gebied van professionele houten speeltoestellen mag verwachten, kunnen wij u ook helpen bij het inrichten en onderhouden van een speelplaats met bijvoorbeeld een speelhuisje, houten klimrek of zandbak.
veelzijdig en eindig veel plezier

Houten speeltoestellen buiten plaatsen voor eindeloos veel plezier?

Houten speeltoestellen staan op het schoolplein, op een speelplek in de openbare ruimte en in een speeltuin van een recreatiebedrijf garant voor urenlang speelplezier. Welke houten speeltoestellen u ook op uw speelplek neerzet, kinderen in alle leeftijdscategorieën kunnen hier eindeloos veel op avontuur gaan. Of u nu kiest voor een wipwap, schommel, glijbaan, speelhuisje, duikelrek of een houten klimrek buiten op de speelplek. Bij Hercules Speeltoestellen vindt u een hoogwaardig en betaalbaar assortiment houten speeltoestellen voor buiten dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen die erop spelen. Ook is ieder speeltoestel voor buiten gemaakt van hout perfect te plaatsen in de natuurlijke speeltuin die steeds meer aan populariteit wint.

Houten duikelrekken

Houten speelhuisjes

Houten schommels

Houten
glijbanen

waarom hercules

Waarom houten speeltoestellen kopen bij Hercules Speeltoestellen?

  • Compleet en aantrekkelijk geprijsd assortiment;
  • Van klimrek, speelhuisje, zandbak en speelcombinatie tot schommel en balanceerparcours;
  • Extra toegevoegde speelaanleidingen die aanzetten tot rollenspel en langer spelen;
  • FSC-certificeerde houtsoorten zoals gelamineerd Grenenhout en Robiniahout;
  • Geschikt voor natuurlijke speelplekken en speeltuinen met een avontuurlijk karakter;
  • Vakkundig gebouwd volgens de laatste EN1176-veiligheidsnormen;
  • Wij denken graag met u mee bij het ontwerp zodat uitdaging, ontwikkeling en onderhoud in een mooi design samenkomen.

Houten speeltoestellen voor alle kinderen

Wilt u een speeltuin inrichten met houten speeltoestellen die de fantasie van kinderen prikkelen en die hun sociale en motorische ontwikkeling stimuleren? Dan zijn de houten speeltoestellen voor buiten uit de WOODEN-series een goede keuze. De houten speeltoestellen uit deze lijn zijn geschikt voor zowel jongere als oudere kinderen en bieden hen een eindeloze bron van inspiratie en fantasie. Wat deze houten speeltoestellen voor het schoolplein, de openbare ruimte of de kinderopvang extra aantrekkelijk maakt, is dat ze ook goed toegankelijk zijn voor kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Deze milieuvriendelijke, FSC-gecertificeerde houten speeltoestellen zijn gemaakt van gelamineerd grenen en stimuleren de fysieke ontwikkeling van het kind.

Ook biedt ieder speeltoestel voor buiten van hout uit deze serie grotere groepen kinderen de mogelijkheid om samen te kunnen spelen. Op die manier leren kinderen relaties met anderen ontwikkelen én leren ze hoe ze kunnen samenwerken.

Duurzame en onderhoudsarme houten speeltoestellen

Een van de houten speeltoestellen die bij elk kind tot de verbeelding spreken, is een klimrek uit de WOODEN-serie waarmee op elke speelplaats een avontuurlijk en natuurlijk karakter ontstaat. Kinderen kunnen er eindeloos lang op klimmen en klauteren. Daarnaast komt een houten klimrek uit de Robinia-serie perfect tot z’n recht op een groene speelplek. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling en gaat op een mooie manier op in de omgeving. Prettig om te weten, is dat deze houten speeltoestellen worden geproduceerd met duurzame en onderhoudsarme materialen, zoals: HDPE-kunststof, rvs-onderdelen en hout met het FSC® keurmerk. Dankzij de zeer lange levensduur van een houten klimrek buiten op uw speelplaats zullen zowel de kinderen die er op spelen als uzelf er eindeloos plezier van hebben. De houten speeltoestellen uit ons assortiment staan dan ook bekend als professioneel, duurzaam en aantrekkelijk. 

klimmen klauteren

Prikkel de zintuigen van kinderen met een dynamisch houten klimrek voor buiten

Als u een speelplek wilt inrichten met houten speeltoestellen die de creativiteit, sociale en motorische ontwikkeling van kinderen stimuleert, kunt u ook kiezen voor een speelcombinatie. Dit speeltoestel voor buiten van hout bestaat uit onder andere bruggen, torens, een klimwand, een klimnet en een brandweerpaal. Een houten speelcombinatie heeft een grote aantrekkingskracht op peuters, kleuters en schoolgaande kinderen en kan ook uitstekend worden geplaatst in een groene omgeving of natuurlijke speeltuin. Net als veel andere houten speeltoestellen uit ons assortiment is een speelcombinatie verkrijgbaar met vrolijk gekleurde educatieve panelen en bewegende onderdelen die de zintuigen van kinderen prikkelen.

Houten speeltoestellen kopen bij Hercules Speeltoestellen

Wilt u houten speeltoestellen kopen voor op het schoolplein, een speeltuin in de openbare ruimte of de speelplek van uw recreatiebedrijf? Bij Hercules Speeltoestellen denken we graag met u mee. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om tot de beste én voordelige keuze te komen, inclusief een passende offerte.

Wilt u bij uw school, recreatie of horecaonderneming, zorginstelling of in de openbare ruimte een speelplek of schoolplein inrichten met een houten speeltoestellen? Bij Hercules Speeltoestellen gaan we graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen.

Een aantal uitgelichte speeltoestellen

Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Hout
Leeftijd: 1 – 
8 jaar
Valhoogte: 210 cm

Afmetingen (LxBxH):

860

x

810

x

405

cm

Benodigde oppervlakte: 1210 x 1160 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Hout
Leeftijd: 6 – 
16 jaar
Valhoogte: 250 cm

Afmetingen (LxBxH):

528

x

428

x

260

cm

Benodigde oppervlakte: 868×803 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Hout
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 90 cm

Afmetingen (LxBxH):

330

x

395

x

260

cm

Benodigde oppervlakte: 680×695 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Robinia hout
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 200 cm

Afmetingen (LxBxH):

780

x

690

x

240

cm

Benodigde oppervlakte: 1080 x 1030 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Robinia hout
Leeftijd: 1 – 
8 jaar

Afmetingen (LxBxH):

330

x

210

x

305

cm

Benodigde oppervlakte: 680×510 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Hout
Leeftijd: 4 – 
14 jaar
Valhoogte: 190 cm

Afmetingen (LxBxH):

x

x

cm

Benodigde oppervlakte: 615×650 cm
voor inspiratie

Meest recent afgeronde projecten

We hebben recent al vele projecten mogen afronden in het onderwijs, in de horeca en recreatie, voor gemeentes, voor het schoolplein en zorginstellingen en kinderopvang. 

Doe je inspiratie op! Bekijk al onze projecten of onze collectie voor alle speeltoestellen!

Wensenlijst delen
Bewaar en deel je wensenlijst met een link of email. Kopieer de link om deze bijvoorbeeld te delen via whatsapp
Terug Wensenlijst delen
Je wensenlijst is opgeslagen. Je kunt deze via email delen of de link kopiëren voor later gebruik.
Je wensenlijst e-mail is succesvol verzonden

Maak een afspraak