Een veelzijdig klimtoestel voor oneindig veel speelplezier

Bij Hercules Speeltoestellen vindt u een hoogwaardig en gevarieerd assortiment Robinia, Nettix en houten klimtoestellen uit de Wooden-serie met een zeer aantrekkelijke prijs. Bovendien zetten wij niet alleen in op een spannend klimtoestel voor buiten dat bijdraagt aan uitgebalanceerde speelruimte, maar staan we ook graag voor u klaar om de complete ruimte voor u in te richten en te onderhouden met professionele speeltoestellen.
veelzijdig en eindig veel plezier

Klimtoestellen stimuleren de motoriek van kinderen.

Een klimtoestel mag in geen enkele speeltuin ontbreken, of dat nu op het schoolplein, in de openbare ruimte, bij de kinderopvang of bij een horecabedrijf is. Kinderen zijn immers dol op klimmen en klauteren en met een uitdagend klimtoestel buiten, hebben kinderen nog meer plezier.

Op een klimtoestel kunnen kinderen in allerlei leeftijdscategorieën zich heerlijk uitleven en wordt de ontwikkeling van hun grove motoriek gestimuleerd, van peuter en kleuter tot schoolkind en oudere jeugd. Als u een mooie en uitdagende speelplek wilt creëren, is het dus absoluut aan te raden om minimaal één klimtoestel buiten te plaatsen.

RVS klimtoestellen

Robinia klimtoestellen

Metalen klimtoestellen

Houten Klimtoestellen

waarom hercules

Waarom kiezen voor een klimtoestel van Hercules Speeltoestellen?

  • Zeer voordelig en hoogwaardig assortiment;
  • Gemaakt van veilige, duurzame en onderhoudsarme materialen;
  • Geschikt voor recreatie en horeca, onderwijs, kinderopvang en openbare ruimte;
  • Voor kinderen in alle leeftijdscategorieën;
  • Stimuleert de ontwikkeling van de motoriek en prikkelt de fantasie;
  • Draagt bij aan een prachtige en uitdagende speelplek;
  • Ons serviceteam houdt uw klimtoestel veilig.

Duurzame houten klimtoestellen

Bent u op zoek naar houten klimtoestellen die de fantasie van kinderen prikkelen en de sociale en motorische ontwikkeling stimuleren? In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld in de Robinia-lijn een houten klimtoestel dat bijdraagt aan een speelplek met een avontuurlijk karakter. De verschillende rustieke Robinia-klimtoestellen voor buiten zijn uitstekend geschikt om de natuurlijke uitstraling van een groene speelplek te bevorderen. Met de houten klimtoestellen uit de Wooden-serie leren zowel jonge als oudere kinderen hoe ze samen kunnen werken in een team. Ieder klimtoestel heeft een grote aantrekkingskracht dankzij de bewegende onderdelen en de vrolijk gekleurde, educatieve panelen die hun zintuigen prikkelen. Dat is terug te zien in een klimtoestel dat geschikt is voor de actieve peuter, kleuter en oudere jeugd, zoals een speelcombinatie met bruggen, torens, een brandweerpaal, klimwand, klim- en glijpaal en klimnet.

De houten speeltoestellen worden geproduceerd met onderhoudsarme en zeer duurzame materialen, waaronder: hout met het FSC® keurmerk, RVS-onderdelen en HPL- of HDPE-kunststof. Ieder klimtoestel voor buiten heeft een lange levensduur zodat u én de kinderen die erop spelen, er vele jaren plezier van hebben.

Klimtoestel met netten

Bij Hercules Speeltoestellen vindt u tevens een compleet gamma dat beantwoordt aan de vraag naar een klimtoestel met netten, dat zich er perfect voor leent om naar hartenlust te klimmen en te klauteren. Een klimtoestel voor buiten dat is uitgerust met netten uit de Nettix-serie is gemaakt van slijtvaste, staal-versterkte kabels en is leverbaar in aansprekende kleuren. Ieder klimtoestel is ook prachtig te combineren in een parcours. Een uniek en betaalbaar Nettix-klimtoestel zorgt voor voldoening voor de peuter, de kleuter en voor de oudere jeugd.

klimmen klauteren

Klimtoestel voor buiten met glijbaan

In de categorie klimtoestel zijn ook speelcombinaties met glijstangen, klimnetten en brede glijbanen goed vertegenwoordigd. Op zo’n klimtoestel kan de energieke peuter, kleuter of schoolkind niet alleen heerlijk actief klimmen, maar ook duikelen en glijden. Al deze uitdagende onderdelen stimuleren de fysieke ontwikkeling en maken het mogelijk om grotere groepen kinderen samen te laten spelen. Op die manier draagt een veelzijdig klimtoestel voor buiten ook bij aan het leerproces waarin zij relaties ontwikkelen met andere kinderen.

Klimtoestel voor buiten aankopen?

Wilt u bij uw school, recreatiebedrijf, horecaonderneming, zorginstelling of in de openbare ruimte een speelplek of schoolplein inrichten met een veilig en uitdagend klimtoestel? Bij Hercules Speeltoestellen gaan we graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen.

Wilt u bij uw school, recreatie of horecaonderneming of in de openbare ruimte een speelplek of schoolplein inrichten met een veilig en uitdagend klimtoestel? Bij Hercules Speeltoestellen gaan we graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen.

Een aantal uitgelichte speeltoestellen

Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Robinia hout
Leeftijd: 4 – 
18 jaar
Valhoogte: 230 cm

Afmetingen (LxBxH):

1615

x

1310

x

230

cm

Benodigde oppervlakte: 1615×1310 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Hout
Leeftijd: 1 – 
8 jaar
Valhoogte: 110 cm

Afmetingen (LxBxH):

100

x

154

x

120

cm

Benodigde oppervlakte: 400×454 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Robinia hout
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 200 cm

Afmetingen (LxBxH):

780

x

690

x

240

cm

Benodigde oppervlakte: 1080 x 1030 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 4 – 
14 jaar
Valhoogte: 140 cm

Afmetingen (LxBxH):

336

x

72

x

223

cm

Benodigde oppervlakte: 636×372 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Rvs
Leeftijd: 5 – 
14 jaar
Valhoogte: 210 cm

Afmetingen (LxBxH):

966

x

940

x

370

cm

Benodigde oppervlakte: 1366×1240 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Hout
Leeftijd: 4 – 
14 jaar
Valhoogte: 190 cm

Afmetingen (LxBxH):

x

x

cm

Benodigde oppervlakte: 615×650 cm
voor inspiratie

Meest recent afgeronde projecten

We hebben recent al vele projecten mogen afronden in het onderwijs, in de horeca en recreatie, voor gemeentes, voor het schoolplein en zorginstellingen en kinderopvang. 

Doe je inspiratie op! Bekijk al onze projecten of onze collectie voor alle speeltoestellen!

Wensenlijst delen
Bewaar en deel je wensenlijst met een link of email. Kopieer de link om deze bijvoorbeeld te delen via whatsapp
Terug Wensenlijst delen
Je wensenlijst is opgeslagen. Je kunt deze via email delen of de link kopiëren voor later gebruik.
Je wensenlijst e-mail is succesvol verzonden

Maak een afspraak