MVO

Veilig, duurzaam en maatschappelijk ondernemen zijn belangrijke kernwaarden voor Hercules. We zijn eerlijk over wat we doen en geloven dat we samen de wereld mooier kunnen maken. Onze activiteiten leggen we vast in duidelijke afspraken en protocollen. Dit laten we periodiek toetsen door onafhankelijke erkende instanties.

MVO

 

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen staat bij Hercules Speeltoestellen hoog op de agenda. Een logische gevolg van onze business. Als we meer kinderen vaker en langer buiten willen laten spelen moeten we op allerlei vlakken bijdragen aan hun toekomst. Hierom hebben wij grote aandacht voor onze medewerkers, relaties en onze planeet in het algemeen.

CO2 Prestatieladder

Onze opdrachtgevers stellen terecht steeds vaker eisen op het gebied van duurzaamheid. Om aan onszelf, maar ook aan de buitenwereld, te bewijzen dat wij het terugdringen van de CO₂ uitstoot serieus aanpakken laten wij ons certificeren op de CO₂-Prestatieladder. Na toetsing en certificering stappen wij in op trede drie van de CO₂-Prestatieladder. Niveau drie betekent dat wij een goed inzicht hebben in onze CO₂ uitstoot en waar dat door wordt veroorzaakt. Daarna maken we met een stappenplan concreet inzichtelijk hoe we binnen onze organisatie de uitstoot nog verder kunnen terugdringen. Wij kijken hierbij ook naar ontwikkelingen binnen onze branche en haken aan bij goede initiatieven die onszelf en de branche schoner maakt.

Wij communiceren met regelmaat op een transparante manier over onze inspanningen met betrekking tot het terugdringen van onze CO₂ uitstoot.

Documenten:

Energiemanagementplan referentiejaar

Communicatieplan

CO2 Bewust certificaat

VCA*

Het VCA* certificaat (veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een belangrijk certificaat dat aantoont dat ons bedrijf veel waarde hecht aan veiligheid op de werkvloer. We hebben dit certificaat behaald omdat we de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en de bescherming van het milieu als topprioriteiten beschouwen.

Het behalen van VCA* toont aan dat we voldoen aan strenge normen en richtlijnen voor veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Dit omvat het implementeren van effectieve veiligheidsprocedures, het bieden van de nodige training en bewustwording aan onze medewerkers, en het zorgvuldig beheren van milieurisico’s.

Wij hebben dit certificaat niet alleen om te voldoen aan regelgeving, maar vooral omdat we geloven dat elke medewerker het recht heeft om in een veilige en gezonde omgeving te werken. Het is onze plicht om ervoor te zorgen dat iedereen elke dag veilig naar huis kan gaan. VCA* is een symbool van ons streven naar excellence in veiligheid en welzijn op de werkvloer.

Documenten:

VCA* certificaat

Wensenlijst delen
Bewaar en deel je wensenlijst met een link of email. Kopieer de link om deze bijvoorbeeld te delen via whatsapp
Terug Wensenlijst delen
Je wensenlijst is opgeslagen. Je kunt deze via email delen of de link kopiëren voor later gebruik.
Je wensenlijst e-mail is succesvol verzonden

Maak een afspraak