Klimrek

Een speelplaats is niet compleet zonder een klimrek. Of het nu op het schoolplein, in de openbare ruimte, bij een kinderdagverblijf of een horecabedrijf is. Met een klimrek kunnen kinderen zich actief vermaken en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden oefenen. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte klimrek die ervoor zorgt dat de kinderen op uw speelplaats urenlang plezier beleven!
veelzijdig en eindig veel plezier

met onze klimrekken

Wilt u een uitdagende en veilige speelplaats creëren waar kinderen door te klimmen, klauteren, balanceren, zwaaien en hangen hun creativiteit en energie kwijt kunnen? Met een klimrek buiten op het schoolplein, in de speeltuin in de openbare ruimte of op een speelplaats in de recreatiebranche, zorgt u hiermee voor veel speelwaarde voor kinderen van alle leeftijden. Bij Hercules Speeltoestellen vindt u een hoogwaardig en zeer aantrekkelijk geprijsd assortiment klimrekken voor de speeltuin en het schoolplein. Met een Vinci Play klimrek buiten op de speelplaats uit de STEEL+, Climboo-, Wooden-, Nettix- en Robinia-serie, draagt u bij aan een uitgebalanceerde speelruimte waar kinderen nooit uitgespeeld raken. Wilt u het installeren en onderhouden van uw klimrek uitbesteden? Ons serviceteam staat graag voor u klaar!

RVS klimtoestellen

Robinia klimtoestellen

Metalen klimtoestellen

Houten Klimtoestellen

waarom hercules

Waarom is een klimtoestel buiten in de speeltuin van Hercules Speeltoestellen de juiste keuze?

• Een veelzijdig Vinci Play klimrek is het ultieme buitenspeelgoed;
• Voor kinderen in alle leeftijdscategorieën;
• Zeer voordelig en hoogwaardig assortiment;
• Geschikt voor het onderwijs, de openbare ruimte en recreatie en horeca;
• Gemaakt van veilige, onderhoudsarme en duurzame materialen;
• Draagt bij aan een mooie en uitdagende speelplek;
• Prikkelt de fantasie en stimuleert de ontwikkeling van de motoriek;
• Ons serviceteam houdt uw klimrek veilig.

Waarom heeft een klimrek buiten aantrekkingskracht op elk kind?

Wilt u een speelplek inrichten met een klimrek dat de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen stimuleert en dat hun fantasie prikkelt? Een klimrek dat in elke speeltuin goed tot z’n recht komt, is een houten klimrek uit de Wooden-serie. Hierop leren jonge en oudere kinderen hoe zij in een team kunnen samenwerken. Dankzij de vrolijk gekleurde, educatieve panelen die hun zintuigen prikkelen en de bewegende onderdelen, heeft elk klimrek dat buiten op een speelplaats wordt geplaatst een grote aantrekkingskracht op ieder kind. Dat geldt bijvoorbeeld voor een speelcombinatie met torens, bruggen, een klimwand, brandweerpaal, klimnet en klim- en glijpaal. Dit veelzijdige klimrek is het ultieme buitenspeelgoed voor zowel peuters, kleuters als schoolgaande kinderen.

Wat maakt een klimrek buiten op een speelplek duurzaam en onderhoudsarm?

Ook een Robinia klimrek dat u buiten op uw speelplek kunt plaatsen, spreekt bij ieder kind tot de verbeelding. Door een klimrek uit deze serie op het schoolplein of in een speeltuin bij een bedrijf in de leisure branche te plaatsen, creëert u een speelplaats met een avontuurlijk karakter. Daarnaast komt een klimrek uit de Robinia-serie perfect tot z’n recht op een groene speelplek met een natuurlijke uitstraling. Prettig om te weten, is dat deze houten klimrekken voor de speeltuin worden geproduceerd met duurzame en onderhoudsarm materialen, zoals: HDPE kunststof, rvs onderdelen en hout met het FSC® keurmerk. Dankzij de zeer lange levensduur van een klimrek buiten op uw speelplaats zullen zowel de kinderen die er op spelen als uzelf er eindeloos plezier van hebben.

klimmen klauteren

Hoe stimuleert een klimrek buiten de fysieke ontwikkeling van kinderen?

Bent u op zoek naar een klimrek voor op het schoolplein of in de speeltuin van een horecabedrijf? In de categorie ‘klimrek buiten’ zijn bij ons ook speelcombinaties met klimnetten, glijbanen en glijstangen breed vertegenwoordigd. Op zo’n klimrek kunnen energieke schoolkinderen, kleuters en peuters niet alleen lekker klimmen, maar ook glijden en duikelen. Deze uitnodigende onderdelen maken het mogelijk om grotere groepen kinderen samen te laten spelen en stimuleren hun fysieke ontwikkeling. Zo creëert u in de speeltuin of op de speelplek van de school met een klimrek ook een plek waar kinderen graag komen om samen te spelen en te leren.

Klimmen en te klauteren naar hartenlust in een klimrek uit de Nettix-serie

Wilt u de speelplek in uw gemeente, bij uw bedrijf in de leisure branche of bij uw school inrichten met een klimrek dat is voorzien van vrolijk gekleurde netten? Een klimrek voor buiten uit de Nettix-serie is gemaakt van staal-versterkte slijtvaste kabels en is verkrijgbaar in vrolijke kleuren. Elk klimrek voor de speeltuin is ook perfect tot een parcours te combineren. Kortom, met een betaalbaar en origineel Nettix-klimrek zorgt u voor voldoening voor peuters, kleuters en oudere kinderen.

top kwaliteit klimrekken voor buiten

Wilt u een klimrek voor buiten
op de speelplaats kopen?

Een klimrek buiten op de speelplaats is een grote bron van energie voor kinderen in iedere leeftijdscategorie. Door samen op een klimrek in de speeltuin te spelen, leren zij hoe ze in een team kunnen samenwerken en leren ze relaties met anderen te ontwikkelen. Bewegende onderdelen gecombineerd met educatieve panelen die de zintuigen prikkelen hebben een grote aantrekkingskracht en zorgen voor eindeloos veel speelplezier.

Bij Hercules Speeltoestellen vindt u voor een betaalbare prijs het klimrek dat uw speelplek compleet maakt. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om tot de beste keuze te komen, inclusief een offerte op maat.

Wilt u bij uw school, recreatie of horecaonderneming of in de openbare ruimte een speelplek of schoolplein inrichten met een veilig en uitdagend klimtoestel? Bij Hercules Speeltoestellen gaan we graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen.

Een aantal uitgelichte speeltoestellen

Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Kunststof
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 220 cm

Afmetingen (LxBxH):

319

x

627

x

340

cm

Benodigde oppervlakte: 717×927 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 220 cm

Afmetingen (LxBxH):

606

x

365

x

343

cm

Benodigde oppervlakte: 915×675 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Hout
Leeftijd: 6 – 
16 jaar
Valhoogte: 250 cm

Afmetingen (LxBxH):

528

x

428

x

260

cm

Benodigde oppervlakte: 868×803 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 4 – 
14 jaar
Valhoogte: 200 cm

Afmetingen (LxBxH):

721

x

179

x

223

cm

Benodigde oppervlakte: 1094×586 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 3 – 
14 jaar
Valhoogte: 225 cm

Afmetingen (LxBxH):

453

x

187

x

241

cm

Benodigde oppervlakte: 833×557 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Hout
Leeftijd: 4 – 
14 jaar
Valhoogte: 190 cm

Afmetingen (LxBxH):

x

x

cm

Benodigde oppervlakte: 615×650 cm
voor inspiratie

Meest recent afgeronde projecten

We hebben recent al vele projecten mogen afronden in het onderwijs, in de horeca en recreatie, voor gemeentes, voor het schoolplein en zorginstellingen en kinderopvang. 

Doe je inspiratie op! Bekijk al onze projecten of onze collectie voor alle speeltoestellen!

Wensenlijst delen
Bewaar en deel je wensenlijst met een link of email. Kopieer de link om deze bijvoorbeeld te delen via whatsapp
Terug Wensenlijst delen
Je wensenlijst is opgeslagen. Je kunt deze via email delen of de link kopiëren voor later gebruik.
Je wensenlijst e-mail is succesvol verzonden

Maak een afspraak