Zandbak

In het assortiment van Hercules Speeltoestellen vindt u de leukste zandbakken, variërend van een zandschip, een zandspeelhuis met zandbak en een zandbak met zitjes tot een piratenboot zandbak
veelzijdig en eindig veel plezier

Een zandbak met rubber rand voor eindeloze fantasie en creativiteit

Spelen in de zandbak op het schoolplein of een andere speelplek is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom hebben we bij Hercules Speeltoestellen de leukste zandbakken in ons assortiment, variërend van een zandbak met rubber rand, een piratenboot zandbak en een zandbak met zitjes tot een zandschip en een zandspeelhuis met zandbak. Voor welke zandbak op het schoolplein of een speeltuin in de openbare ruimte u ook kiest, u zorgt hiermee gegarandeerd voor oneindig veel speelplezier. Net zoals onze andere professionele speeltoestellen, is iedere zandbak educatief, vrolijk, duurzaam én betaalbaar.

Robinia zandbakken

Thematische zandbakken

Zand- en waterelementen

waarom hercules

Een zandbak op het schoolplein is educatief, duurzaam én betaalbaar

Zoals u van een eigentijdse speeltoestellenleverancier mag verwachten, staan we ook graag voor u klaar met het inrichten en onderhouden van een speelplek met een zandbak met bijvoorbeeld een rubber rand, zandbak paaltjes en een zandtafel.

Een zandbak op het schoolplein of een andere speelplek plaatsen?

Bij Hercules Speeltoestellen vindt u de leukste zandbakken en duurzame zandbak-onderdelen:

 

 • Flexibele rubber zandbakrand (losse rubber rand);
 • Metalen koppelstukken voor permanente verankering;
 • Zandbak paaltjes;
 • Zandtafel met hdpe- of hpl-panelen;
 • Piratenboot zandbak;
 • Zandspeelhuis met zandbak;
 • Zandschip;
 • Rechthoekige en afsluitbare zandbak;
 • Vierkante zandbak met of zonder zitjes;
 • Driehoekige houten zandbak met zitjes;
 • Zeshoekige zandbak van HPL met zitjes.

Buitenspelen in een zandbak met rubber rand, zandbak met zitjes of zandschip

Overweegt u om een zandbak op het schoolplein of in een speeltuin te plaatsen? Dat is een goede keuze, want spelen met zand stimuleert zowel de grove als de fijne motoriek van kinderen. Met het voelen en aanraken van het zand in bijvoorbeeld een zandbak met rubber rand, bewegen kinderen voortdurend hun vingers en kunnen ze vormpjes maken met het zand als het nat is. De grove motoriek wordt gestimuleerd bij het graven in het zand van een piratenboot zandbak, zandspeelhuis met zandbak of afsluitbare zandbak, waar meer inzicht en kracht voor nodig zijn. Door een zandbakrand te combineren met andere onderdelen – zoals een zandtafel – worden de fantasie en creativiteit van kinderen volop geprikkeld. Het zand kan van alles worden, van zandkastelen tot zandtaartjes.

Van rubber rand, zandbak paaltjes en zandtafel tot HPL zandbakrand

Populair in ons assortiment: rubber rand om zelf een zandbak samen te stellen

De rubber rand waarmee u eenvoudig zelf een zandbak kunt creëren is een uniek en populair product. Deze zandbakrand is gemaakt van gerecycled rubbergranulaat en is permanent te verankeren met metalen koppelstukken. Het materiaal van de zandbak rand is onderhoudsvriendelijk en slijtvast en heeft een goede antislip-werking die uitglijden bij nat weer voorkomt. De rubber rand is ook geliefd omdat u er gemakkelijk een zandbak in allerlei vormen en afmetingen mee kunt samenstellen. Een rubber rand uit ons assortiment biedt u flexibele mogelijkheden. U kunt het gewenste aantal zandbakranden bestellen en als u de zandbak wilt uitbreiden, kunt u er altijd een extra rubber rand bij bestellen.

 

Deze zandbak rand is geschikt voor een zandbak op het schoolplein, een speelplek in de openbare ruimte en in de speeltuin van een recreatiebedrijf. Omdat de rubber rand een dempend oppervlak heeft, kunt u kinderen met een gerust hart in de zandbak laten spelen.

Een zandbak op het schoolplein in de vorm van een piratenboot of speelhuisje

Staat u aan het hoofd van een kinderopvang of basisschool en wilt u een mooie zandbak op het schoolplein plaatsen? Als u op uw plein veel ruimte tot uw beschikking heeft, kunt u groots uitpakken met bijvoorbeeld een zandschip of een piratenboot zandbak. Bij deze zandbaktypen vormt de zandbakrand die aan houten zandbak paaltjes is bevestigd de railing van het schip. Deze zandbak wordt uitgevoerd met een tafel om de rantsoenen zoals zandtaartjes op te bereiden. Natuurlijk is een zandbak in de vorm van een piratenboot niet compleet zonder anker, golven en vlag in vrolijke kleuren.

Spelen met zand stimuleert zowel de grove als de fijne motoriek van kinderen.

Leuke alternatieven voor een zandbak met rubber rand

Naast de zandbak met rubber rand en het zandschip is het zandspeelhuis met zandbak een graag gekozen product. Dit speelhuis – uitgevoerd met een vloer en voorzien van een krijtbord en telraam – is gecombineerd met een zandbak die eenvoudig op bestaande bestrating kan worden aangebracht. Voor een diepere bak kan de bestrating verdiept worden aangelegd. Op de hoeken zijn kunststof zitjes aangebracht waar kinderen ook zandtaartjes op kunnen bakken. Een zandspeelhuis is uitermate geschikt om als zandbak op het schoolplein te plaatsen en nodigt uit tot creatief spel.

Wilt u een rubber rand, afsluitbare zandbak, zandbak paaltjes of andere zandbak kopen voor op het schoolplein, de speelplek van uw horecabedrijf of in een speeltuin in de openbare ruimte? Bij Hercules Speeltoestellen denken we graag met u mee. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om tot de beste én betaalbare keuze te komen, inclusief een offerte op maat.

Wilt u bij uw school, recreatie of horecaonderneming of in de openbare ruimte een speelplek of schoolplein inrichten met een leuke zandbak? Bij Hercules Speeltoestellen gaan we graag met u in gesprek om samen tot het beste ontwerp te komen.

Een aantal uitgelichte speeltoestellen

Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 1 – 
8 jaar
Valhoogte: 59 cm

Afmetingen (LxBxH):

84

x

12

x

130

cm

Benodigde oppervlakte: 390×315 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 2 – 
14 jaar
Valhoogte: 59 cm

Afmetingen (LxBxH):

525

x

330

x

115

cm

Benodigde oppervlakte: 525×330 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Staal
Leeftijd: 1 – 
8 jaar
Valhoogte: 59 cm

Afmetingen (LxBxH):

84

x

12

x

130

cm

Benodigde oppervlakte: 390×315 cm
Fabrikant: Vinci Play
Leeftijd: 1 – 
14 jaar
Valhoogte: 59 cm

Afmetingen (LxBxH):

221

x

254

x

28

cm

Benodigde oppervlakte: 521×554 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Hout
Leeftijd: 2 – 
12 jaar
Valhoogte: 59 cm

Afmetingen (LxBxH):

222

x

143

x

175

cm

Benodigde oppervlakte: 522×443 cm
Fabrikant: Vinci Play
Materiaal: Hout
Leeftijd: 1 – 
12 jaar
Valhoogte: 59 cm

Afmetingen (LxBxH):

570

x

570

x

210

cm

Benodigde oppervlakte: 870×870 cm
voor inspiratie

Meest recent afgeronde projecten

We hebben recent al vele projecten mogen afronden in het onderwijs, in de horeca en recreatie, voor gemeentes, voor het schoolplein en zorginstellingen en kinderopvang. 

Doe je inspiratie op! Bekijk al onze projecten of onze collectie voor alle speeltoestellen!

Wensenlijst delen
Bewaar en deel je wensenlijst met een link of email. Kopieer de link om deze bijvoorbeeld te delen via whatsapp
Terug Wensenlijst delen
Je wensenlijst is opgeslagen. Je kunt deze via email delen of de link kopiëren voor later gebruik.
Je wensenlijst e-mail is succesvol verzonden

Maak een afspraak