Noordwijk – SALT Seafood Restaurant

Noordwijk

Noordwijk – SALT Seafood Restaurant

Op een prachtige plek in de duinen, waar je onmiddellijk het perfecte vakantiegevoel ervaart is Seafood Restaurant SALT gevestigd.   Bij het restaurant is voor jonge gasten ook een speelplek ingericht.  Deze was aan een flinke opfrisbeurt toe, waarvoor wij werden uitgenodigd een voorstel te maken.

In goed overleg is gekozen voor het leuke piratenschip WD1415 in blauwe HPL uitvoering,  een laag klimrek, een dubbele schommel (inclusief peuterzitje) en een leuke dubbele veerwip in Stoomboot uitvoering.   De standaard piratenvlaggen zijn hier niet aangebracht op het schip, maar vervangen door vlaggen met het eigen restaurant SALT logo.  

Inmiddels is de speelplek, mede door de al fraaie stranddagen in het voorjaar al volop in gebruik tot groot genoegen van de eigenaren van SALT.   Naast het spelen met de toestellen is er ook volop gelegenheid om lekker te scheppen en te spelen in het zand.  Om de toestellen beter te beschermen tegen de omstandigheden bij het strand en zoute water is gekozen voor RVS in 316 kwaliteit.

Lekker ontspannen met kids naar het strand en dan gelijk bij een toprestaurant van een lekkere lunch of diner genieten terwijl de kinderen zich volop vermaken op de speelplek is heel goed mogelijk op deze bijzondere plek in de duinen (strandafrit 7, Noordwijk aan Zee), direct naast van het Grand Hotel Huis ter Duin.

Bekijk hier de volledige impressie

Ontdek meer producten in deze categorieën

Speelaanleidingen

Thematische speeltoestellen

Wensenlijst delen
Bewaar en deel je wensenlijst met een link of email. Kopieer de link om deze bijvoorbeeld te delen via whatsapp
Terug Wensenlijst delen
Je wensenlijst is opgeslagen. Je kunt deze via email delen of de link kopiëren voor later gebruik.
Je wensenlijst e-mail is succesvol verzonden